Svenska folket borde skämmas!

Så nu är den sista deltävlningen avklarad. Vad tyckte ni om låtarna som gick vidare då? Agnes gjorde rätt som gick vidare men hallå, nr 8. Vem var det liksom och vad sjöng hon? Nej fy skäms er ni som röstade på henna. Sarah var grymt mycket bättre iallafall!!

Haft en bra helg annars då? imorgon är det söndag. Igen vilket betyder att dagen efter det så är det skola. Fan vad tråkigt och jobbigt! Är inte taggad då jag har två prov nästa vecka. Italiano och biologi.

Men glöm inte att tävlingen avslutas imorgon. Det kommer bli mer än en person som vinner så du har en ganska stor chans att få en ny blogg design! :) Helt for freee

/ Helene

hoppsan hoppsan ^^

Jag o Helene störde oss som faasen på denna sak!

 Hängtutte? :P <----- ( om ingen vet, så är de programledaren i melodifestivalen :P )

se yaaa // Daisy

Tjooo breee ;)

Ska sätta mig framför tv:n o kolla på melodifestivalen :) Ska goffa i mig popcorn ;) haha, hoppas alla har en bra kväll/kommer ha! :)
För de ska jag ha :)

Puss´n på er <3

/Daisy

saknad!

Saknar dessa två töser så mycket även om det var grygt ett år sen som vi sålde dem....

NU äre vår?



i väntan på bussen i nyköping.. Det var fint väder idag och snön börjar smälta bort.. Kankse börjar det bli vår??


Jag kock? hah japp

Det blev att laga middag idag! :)


det blev kyckling wook med nudlar! smasken!

terapi?

Rosi tyckte att vi skulle få lite terapi så vi fick i uppgift att städa ur syskrinen! haha




daisy tyckte att det behövdes riktiga arbetskläder! haha

uppdateringen om gårdagen

Nu tänkte jag berätta lite för er hur min kväll igår var.


Först så gjorde vi oss iordning för att sedan åka till sveden för att förfesta. Så jag, kim, pontus och jasmine fick skjuts av tobbe som körde oss. Så vi kom dit, träffa trevligt folk. spelade lite ölspel och sen runt 9 så skulle vi åka till runtuna för att gå på festen som var höjdpunkten på kvällen. Iallafall, innan vi skulle gå så blev det lika kaos för alla blev lite äcklade av spyan en kille hade lagt i trappen.. Han hade druckit alldeles för mycket och för fort! Så vi som var oskyldiga gick iallfall mot bilen och åkte i väg mot festen. Men det ända problemet var att vi hittade inte dit! vi åkte runt som idioter i över en timme om inte mer och försökte hitta, men vi var verkligen helt ute i blåbärsskogen!, så eftersom tibbe körde ganska så fort så blev både kim och pontus åksjuka och var tvugna att spy.. Trevligt men sånt som händer.. Sen så trodde vi att vi hade hittat rätt så vi åkte vidare, men det slutade med att vi bara åkte runt i cirklar typ.. Efter 1.5 timmar så åkte vi till vipsen och käka, Så var den kvällen. Jag hoppades ju på att vi skulle komma till festen men så blev det ju som sagt inte.... tråkigt.

Men det kommer flera chanser! :)

// Helene

tjollahopp!

Har fixat klart till hönsen nu :) skööönt! apropå hur mkt det STANK! uuuh, -.-
Ska hjälpa mamma med ett par saker, sen så blir de chill :) Ska bla ut o gå med helene :) kanske tar lite fina bilder på dne kommande våren ;)


/ Daisy

lördag!

Hej, nu är jag hemma från kim, tog bussen från nyköping vid 12 så jag har varit hemma i typ en 20 minuter! Igår så var det en trevlig kväll till största delen, men sen så blev det lite surt då vi inte riktigt hittade till runtuna! vilket sög. Men jag uppdaterar mer med bilder och information senare! :)

/ helene

Gomorron!

Vaknade för ca 45 min sen, o på den tiden tills nu så har jag kollat igenom min garderob, kollat vilka kläder jag kan ha på världsturén nästa vecka.. men än så länge har jag bara hittat kläder som jag kan ha i 2 dar, gäller bara att hitta den 3:e ;)

Idag ska vi städa ur hönshuset :P discusting (stavning) men de är ju sånt som måste göras, sen ska jag ut på en promenad, ska fråga om elin vill hänga med, annars får ja gå själv :)



Nu ska jag kila, ha de bra!


o juste! jag hörde fåglar kvittra imorse när ja vakna! guuud, ja får en sån vårkänsla! så jäkla mysigt! ^^)

/ Daisy


 Här får ni en bild på SVERIGES underbaraste människa!
FANNY ENGMAN! jag älskar dig! <333


GodNatt

Nu ska jag nog ta o hoppa till kojjs. alla har redan gått o lagt sig :( så får vell också gå o sova :)
Sov så gott allihopa, här får ni en smilebild på moiiii så ni kan somna gott ikväll ;) :P haha ^^



/ daisy <3

Tjingeling pling pling!

Det blir vell bara jag som skriver lite här ikväll, men jag får faktiskt duga ;) Nu är vell helene på fest o dansar som en galning ;) haha! vad har jag gjort sen ja skrev sist då? hmm, promenad, lagat mat, vart uppe o kollat på huset vi ska flytta till, som vi redan fått nyckeln till :D wohooo! Flyttar nästa helg! :)
Jag ska nog tillbringa kvällen med att göra om lite bilder :) Någon som vill ha någon bild redigerad? :)

Men ha de bra sålänge! :)

/ Daisy crazy ;)

Daisy goes crazy!

Tjooo :) Hur är det? Med mig är de bara bra :) Jag känner mig så himla pigg nu för tiden! Kanske är bla för att jag börjat ut o gå :) Ska göra det idag med :) snart! Så ja ska passa på att stoppa i mig ett äpple o sen kila till Elin :) Ska nog ut o springa imorn :) Det är så skönt nu när man verkligen känner att våren kommer. I lööööv it ;)
Jag är nog den av mig o helene som lägger upp mest bilder faktiskt, jag tycker de är så tråkigt att blogga utan att visa bilder om ja ska va ärlig :) Fast ibland när ja har bråttom så kanske ja inte hinner slänga in åt minstonde en bild.
hmmm, vad ska jag göra ikväll? mjoo, helene ska ju på fest (lyckos henne) o jadu, för mig blir de nog en hemmakväll, men lika skönt är ju det :) Gud vad ja babblar känner jag :P haha, men någon som vill dela med sig av vad ni ska göra ikväll o i helgen kanske? :)

<3

Picture! Here it coooomes ;)

 

Gjorde om två bilder lite snabbt :) Nu ska ja ut på en prommis, ha det bra!

Puss / Daisy



TÄVLING!

Jag ska ha en liten tävling här på bloggen. Och priset är en header+ att jag fixar om du vill ha ytteligare hjälp med bloggen, design osvosv.. Det ända du behöver göra är att skriva ditt namn och varför du vill ha en ny design så lottar jag en vinnare på söndag! Chansen är stor om du bara gör din röst hörd!! Du får de bilder du vill ha och den texten du vill ska vara med!

/ helene

Fest ikväll tagga!

Hej! allt bra med er? Sitter i datasalen och ska ha/ göra lite biologi nu, men jag vet inte om jag är så sugen så jag kanske håller mig tills ånt som jag förstår. ahah BLOGGA :).

Ikväll är det fest som sagt och jag är taggad som fan! det kommer bli så jävla kul och jag lovar att komma med massa bilder! kissies!

/ helene

Goood niight :*

Efter skolan så gick ja på en promenad med Elin :) Vi va ute i ca 1 timme o med hundarna också :) Det är så skönt, för man märker att de håller på att bli vår, o SOM jag har längtat till våren! Man får vell bara hoppas att de inte dunsar ner snö nu.. då blir ja saaad.. men här kommer lite bilder ;) Måste ju förgylla denna blogg med bilder också!:)






jag har blivit jääättte sugen på att ta hål o läppen, men skulle aldrig få de för mamma :(

Aja, drömma kan man ju ;)
Imorn är de ju as nice dag. så jäääkla skönt!
Ska sova nu :) Sov gott allihopa! :) <3


/ Daisy

Fan vad nice då!

Vad tycker ni om den nya designen då? snygg va? :)

nice

haha, kollade på alla inlägg som helene langat in ;) haha, o ja har ju inte skrivit här någon gång, så tyckte de va på tiden ;) Snacka om att våram blogg kommer bli aaaas nice Helene ;)
Sitter i basen o har precis haft matte, väntar på bussen som går om en kvart ca, ska hem o äta lite, sen ut på en promenad o sen räkna lite matte, promenaden är ju nice, men venne om ja kan säga så om matten :P Men måste faktiskt plugga lite matte idag.. för min klass ska ha "världs"turné hela nästa vecka! Det ska bli så jäkla kul! ska öva hela dagen imorn i skolan, så slipper lektioner :) blogga mer när ja kommer hem ;)

Puss / D

När kommer egentligen våren?


( designadinblogg.se)

Längar inte ni oxå efter våren, man slänger in vinterjackan i garderoben och tar fram den tunna snygga vårjackan, man kan börja använda de kläder som har legat längst in eller köpa nya. det finns ju hur mycket som helst på marknaden som baar väntar på att bli köpta! Jag längtar verkligen tills snön smälter bort och det blir sommar. Vintern och kylan är nog den värsta årstiden tycker jag.. Ser inget possetivs med vintern förutom att det är fint med snö på jualfton typ men inge mer.

Håller ni med eller?

sakta med säkert!

dagens antal läsare! 11 st,. hha och vi skaffade bloggen igår! Nu ska vi ligga i som rävar, eller daisy! :)


bambi på hal is!

Tänkte bara på att säga att i morse när jag skulle gå till bussen så var vägarna glashala, och då menar jag bokstavlighen! fick gå i vägkanten för att inte slå ihjäl mig... Undrar om det bara är så på landet eller om det även drabbar storstäderna? vad tror ni?

/ helene

Godmorgon!

Tjo, andra inlägget här wiie! idag är det en skön skoldag med ändå lite lång som kinamuren. Vet inte hur jag ska orka stå ut med att sega hela dagen!!!! Men sen på eftermiddagen så har vi iallafall musik.. Skönt.

hörs sen / Helene

D&H

Tjo! Nu har jag och daisy fixat lite på våran blogg, det kommer nog ta ett tag innan den ser ut som den ska men ha tålamod! :)

/ D&H

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0