TRÄNINSVERK!

första träningen idag, det var hur kul som helst! snacka om att jag har saknat det och nått som jag mer saknar är kondition, jag måste verkligen jobba på den! jag är helt mördbultat i vaderna, så om ni som går i min skola undrar varför jag går som en anka så har ni svaret!!
Har nyss tagit en dusch, sitter hemma hos kim och väntar på att han ska komma hem från träningen.. Ska läsa lite inför svenskan imorgon! Imorgon blir det fys, gahh! ahah :) puss helene

Åh glass i vårsolen!

Imorse så hade ja utvecklingssamtal med rosi. Det gick bra, fick även en liten sovmorgon på sådär 30 minuter! ahah
Efter det så hade vi svenska och kemi. Sen blev det gulashsoppa i matsalen och sen gick vi och köpte glass, eller inte jag, men madde och louice. Bara av att se dem äta glass i detta härliga vädret ger mig vårkänslor! Nu kommer nog våren på riktigt hoppas jag. Det är ju trots allt 1 april imorgon och jag och kim firar 11 månader! :)
Nu efter skolan så ska jag hem till kim, för att sedan göra debut på fotbollen idag. Eller debut kanske man bara säger när man ska spela sin första match, men jag har inte tränat fotboll på ritkgit på över 1.5 år, så det ska bli riktigt nice! tycker det ska bli kul som fan!!! Ska börja spela i harg, där madde spelar!

Nu ska jag baar vänta på att Italienskan ska börja då jag har med mig fika. Tittikaka! god som fan.
Ha en fortsatt trevlig dag i vårvädret åh!



/ helene

Gud så skönt att komma hem!

Hej, och god eftermiddag! Det är faktiskt sol ute, eller var åtminstone. Nu är det ganska så molnigt. Väntar på min sista lektion som är Italiano. Trist.
Föressten vill ni veta en rolig sak?, Jag ska nog börja spela fotboll igen! ska bli kul som fan, börjar min första träning imorgon. Madde spelar där oxå! Ska hem, leta fram mina fotbollsskor som säkert ligger i förrådet långt inne nånstans.
Ni får ha en kanon kväll så hörs vi imorgon puss! / helene

klockan är egentligen bara halv 8!

Är det nån mer än jag som är grymt trött?, eftersom man ställde om klockan natten till igår så är klockan egentligen nu bara halv 8! Mina ögon rinner typ för att jag är så jävla trött. men nog om detta.

Måndagarna är värst. kemi och fysik efter varandra. Kan det bli värre? Jag är inte ett dugg taggad på nått utav det, på engelskan så kommer man som vanligt sitta och göra ingenting. Men jag tror att jag idag ska läsa texten i blueprint och försöka skriva en sammanfattning på den så att jag visar mig själv som lite arbetsvillig iallafall!
Kim har gått ut i vuxenlivet nu iallafall och börja jobbat! ahha Eller praktiserat om man ska vara petig!, skönt för honom att slippa skolan för gått nu, han praktiserar i 9 veckor, tills veckan innan sommarlovet! AVUNDSJUK!
haft en bra helg förresten?
// puss helene

söndag

Hej, första gången på länge som jag bloggar på en söndag! robin är här med sin data så jag lånar den en snabbis! i Helgen så har jag vart med kim, hans kusiner har även vart å besök i helgen så det har varit trevligt att träffat dom! igår var vi en heldag på stan och kolla i alla möjligt affärer, bland annat 100 olika inredningsaffärer. ahah blev lite tjatigt till slut ;) Sen så käkade vi god mat, fikade och hade trevligt. Kollade på fotbollen igår kväll.... Sverige- Portugal. 0-0
Kom hem nyss, klockan är ju framdragen en timme nu och allt. aha, funderar på om jag ska ta en promenad med hunden! :) hörs imorgon puss puss // helene

fortfarande snöstorm!

Har just vart i matsalen och käkat flygande jakob, det flög inte direkt in i munnen på mig, då jag tycker att banansmaken förstör hela maten... kallt som fan är det ute iallafall och det verkar som om våren aldrig tänker komma....
Men det är ju iallafall helg så det får man ju vara glad över!

// helene

HEELLGGGG!!!

Godmorgon bloggen och alla läsare. Sovit bra? Jag har det och jag är även trött som bara fan. har egentligen sovmorgon tills kl 10, men eftersom att jag bor ute på vischan så det går bara en buss varannan timme typ. Så jag fick åka in tidigt.
Idag efter skolan ska jag till min älskling. har inte setts sen i tisidags så jag saknar honom! Hans kusiner kommer tydligen ner på besök oxå så det ska bli trevligt att träffa dem!

Vi ska redovisa ett arbete idag som jag och daniel har gjort, men vi är inte klara så vi får se om vi inte kan flytta det tills nästa vecka. Det vore skönt!! Flygande jakob till lunch idag.. kan det bli värre??

PUSS // helene


bär fortfarande vinterjackan

Godmorgon. Tog på min vinterjackan idag med då det fortfarande är så jävla kallt ute, men tydligen så kommer våren på riktigt, lördag och söndag. Man kan ju bara hoppas på det så att man kan börja använda vårkläder på RIKTIGT!

har fysik nu sen hål, skriver mer då cíao

yeah!

DET ÄR GOTT ATT VARA KVINNA.

1. VI KOM AV TITANIC FÖRST. I ALLA FALL SKULLE VI OCH VÅRA BARN DET, ENLIGT ALLA REGLER.

2. VI KAN SKRÄMMA MANLIGA CHEFER MED MYSTISKA GYNEKOLOGISKA PROBLEMURSÄKTER.

3. TAXIBILAR STANNAR FÖR OSS .

4. VI SER INTE UT SOM GRODOR I EN MIXER NÄR VI DANSAR.......

5. VI BEHÖVER INTE FJÄRTA FÖR ATT ROA OSS SJÄLVA.

6. OM VI GLÖMMER ATT RAKA OSS , ÄR DET INGEN SOM BEHÖVER FÅ VETA.

7. VI GRATULERAR VÅR KOLLEGA UTAN ATT NÅGONSIN RÖRA HENNES RUMPA.

8. VI BEHÖVER ALDRIG GRÄVA I FICKORNA FÖR ATT FÖRSÄKRA OSS OM ATT ALLT ÄR KVAR.

9. VI HAR FÖRMÅGA ATT KUNNA KLÄ OSS SJÄLVA.

10. VI KAN PRATA MED DET MOTSATTA KÖNET UTAN ATT VARA TVUNGEN ATT FÖRESTÄLLA OSS DEM NAKNA.

11. OM VI GIFTER OSS MED NÅGON SOM ÄR 20 ÅR YNGRE, SÅ ÄR VI I ALLA FALL MEDVETEN OM ATT VI UPPFATTAS SOM IDIOTER.

12. VI KOMMER ALDRIG ATT ÅNGRA ATT VI TAGIT HÅL I ÖRONEN.

13. DET ÄR STUNDER DÅ CHOKLAD VERKLIGEN KAN LÖSA ALLA ENS PROBLEM.

14. VI KAN FÄLLA KOMMENTARER OM HUR OTROLIGT DUMMA MÄN ÄR UTAN PROBLEM i DERAS NÄRVARO - FÖR DE LYSSNAR JU ÄNDÅ INTE.

SKICKA DETTA TILL ALLA SMARTA KVINNOR DU KÄNNER OCH LYFT DERAS DAG

jag är trött på ovissheten

Sitter nu i datasalen och har engelska. Eller egentligen gör jag inte så mycket, utan jag ska skriva ett mail till läraren om vad jag gjort den här veckan i just engelska. Kommer gå på en rad typ. haha

Idag kommer våran nya soffa hem till oss. Jag tror att det är svart skin, en tre-del, en tvåsoffa och en fotölj och en stor svart fotpall... Har inte sett den så det ska bli kanske så spännande! :)



// helene


vad är en bratz?

Godmorgon, äntligen onsdag, halvdag igen. går till halv 12! ska dock vara kvar i skolan till 20 över 2 då jag ska plugga, biologi bland annat.
igår på vägen hem så satt jag framför 2 killar som hade en ganska så intressant konversation. så här löd den:

- Det är en kille i min klass som är bratz, han får fett mycket pengar och går bara i märkeskläder.
- okey, men vad är en bratz för dig då?
- äh vet inte, nån som tror han/ hon är bäst typ.
-  jag känner en kille som är bratz, han är en person som bara går i svindyra märkeskläder, har perfekt kropp ( inget fett bara muskler ), perfekt hår, är snygg osv. Och det som är stört är att han är helt perfekt. Det är en bratz ahha

vad är en bratz för er??? ahha
// helene

kakmonster

Robin tog faktiskt med sig fika idag till il italiano!. Det blev kakor från ICA ahh! men de gick åt som smör i solskenet och de andra slogs om de sista kakorna ahah typ..
Nu ska jag fixa lite skolarbeten, sen gå till bussen åka hem och sen gå en långpromenad i det fins solskenet! :)

de ni!


Men vart tog våren vägen?

Shit och satan vad kallt det är! Gick till och från matsalen och jag trodde jag bokstavligen skulle dö.. eller kanske inte men i skinjackan så blev det ganska så kallt....

Det blev makaronepudding med sirat smör  ( vilket jag hoppade över ). Jag har hål nu tills 20 över 1 då italienskan väntar. Det blir fika på den lektionen! Hoppas robin har med sig fikat som han ska bara :) ahah

Jag tror att det aldrig kommer bli sommar... vi kommer vara fast i denna eviga kyla och istiden kommer återvända!

earthweek

mentorstid på morgonen och det började med att vi skulle prata lite om att det är earthweek( heter det så? ) denna vecka. Iallafall ska våran skola ha det typ. Och på lördag mellan halv 9 och halv 10 så ska man ju släcka ner världen typ. Så jag ska försöka bidra till det. man överlever nog en timme utan elektricitet. Eller tror inte ni det??

Igår så gick jag och kim en lång promenad i skogen med hunden, det var skönt som fan att se annat än asfalt. Iallafall när jag är hemma hos kim. Då är det typ det ända men ser. Vi gick vell kankse 4-5 km.
idag efter skolan så slutar jag halv tre tror jag och då ska jag passa på att gå till friskis och träna.. om det blir av förståss..

dagens fråga till er som alla borde ta ställning till: VAD KAN/TÄNKER DU GÖRA FÖR ARR BIDRA TILL EN BÄTTRE VÄRLD?


måndag-yes snart slut

hej, idag blev det lunch på rodhos då det ar kikärtsgryta i skolan ( what?) så jag madde, louice och julia gick dit och käkade och sen efter 5 minuter så kom resterande av alla enskilda elever typ. ahah! snacka om att de har ställt sig på en bra plats iallafall... Ska till kim efter skolan, dvs om typ en halvtimme. Får se vad vi hittar på idag.. kanske går en promenad eller nått.. känner att jag behöver röra på mig nu efter lunchen som jagg blev proppmätt på!!
Vad ska ni göra diag då??:)// helene


söndag- ny vecka imorgon!...

Hej, tyvärr har det inte blivit nått med bloggen i helgen som ni vet så har vi ju fortfarande inget internet hemma. Jag är just nu hemma hos kim, väntar på att han ska duscha klart så att jag kan få komma in, och sen ska jag/vi gå och lägga oss....Imorgon är det ju ny vecka och jag ser inte fram emot det.....

hörs imrogon i skolan puss

fredag!!

godmorgon bloggen, läget då? jag ska snart gå på en föreläsning som jag berättade om tidigare i veckan. Hoppas det blir intressant annara hade jag kunnat ta sovmorgon till 12 typ ahha!
idag är det tacobufe i skolan:). Det här blir mitt sista inlägg för veckan då internet inte funkar hemma som sagt så ni får hålla er tills på måndag!

ha nu en kanon helg!

skönt med långpromenad!

Hej, haft en bra dag? Jag gick hem till kim efter skolan, tog det lugnt och jag har nyss gått en långpromenad med bamse mendans kim är och tränar, han är vell hemma runt 9 skulle jag tro. Funderar på en varm dusch och sen tv. Imorgon är det helg igen wiiee!

ett lång arbete framför mig

Jag kom på att jag måste börja med mitt idrottsarbete nu, det är det största arbetet nu innan vi går ut tvåan, sen har man ju ingen mer idrott i 3an om man inte väljer det som valbar kusr vilket jag inte kommer göra... Men såhär är det med våra idrottslärare att de bedömer betygen typ bara efter hur det går på de olika inlämningarna ( skriftligt) vilket jag tycker suger eftersom det visar inte hur man är som idrottare. jag tycker att de åtminstone borde ta hänsyn till båda delarna så att man har största chans att nå högsta betyg.!!
så jag måste göra jävla tabeller nu och börja antackna massa skit varje dag, för att få MVG typ.. det suger

imorgon är det helg igen....

Godmorgon! sitter nu vid datan och väntar på att fysiken ska börja och såklart är jag lika trött som vanligt!, det blev ganska sent igår efter att vi vart på konsert i malmköping och kollar och lyssnat på olika musikevangemang. daisy sjöng jättefint :)
idag ska jag träffa älsklingen efter skolan iallafall för i helgen så har han lovat att hjälpa sin lillebror med att vara matchvärd på cupen som de ska ha hela helgen, så det kommer inte finnas tid att träffas!. Men man få göra det bästa av situationen! ahha har hål nu efter fysiken och jag ska hitta ett hörn och gå och lägga mig eller nått-!

och imorgon är det helg igen, asså var det inte nyss helg? jag fattar inte hur tiden kan gå så jävla fort, vad händer egentligen? men det är ju bra för det betyder att det snart är sommarlov! :)
// helene

hur trött får man bli?

Sitter nu i skolan och väntar på att kl ska bli över 2 så att jag kan ta bussen hem, har varit och solat och det var fakatiskt riktigt jävla skönt! somna nästan där på slutet vaknade av att lamporna slocknade och tiden var slut.. idag ska jag gå och lägga idag tidigt tror jag. det är inte hälsosamt att vara såhär trött , haha jag sover nog ganska mycket om man jämför med många andra, men ändå liksom... Nej det var allt för mig idag! vi hörs imorgon puss
// helene

vad tycker ni om skönhetsoperationer?

på fredag så kommer det några personer från lindköpings universitet trror jag att det var och de ska prata om en del saker som har med biologi/kemi att göra. Jag tror att de bland annat skulle prata om nått som typ hur silikon tillverkas eller nått sånt... Men nu till saken. Vad tycker ni egentligen om skönhetsoperationer?

Sönhetsindustrin ökar ju enormt mycket i de flesta länder och fler och fler klagar på sina kroppar och sitt utseende. Men hur långt ska man gå egentligen? Jag personligen skulle aldrig lägga mig under kniven för att nån annan ville att jag skulle göra si eller så, men om jag däremot själv ville det så är det en helt annan sak. Men jag skulle aldrig operera mig för små saker som man själv kan fixa, tex fett suga låren istl för att träna, förstora läpparna eller ta botox. vafan tanter som håller på med ansiktsluft när de är typ 60 bast! Det är meningen att man ska åldras och att man ska få rynkor, det hör ju till liksom. Ska alla gå runt och se ut som 20 eller?
Det kostar ju oxå en förmögenhet och det är ju inte alla som har råd med det!!!



Har hon blivit vackrare av alla operationer? no i don´t think so!

snart dax att köpa vårjacka

Jag fattar inte hur våran engelska lärare tänker ibland. Nu sitter jag i datasalen och ska skriva en planering över vad jag ska göra de kommande veckorna när magnus är och pratar med de andra , vi ska börja med NP i eng och jag har inte först ons v. 16. Så det blir ganska så mycket slö tid. Vi har typ inte gjort något vettigt den här terminen i eng, visst det är skönt att typ aldrig ha läxor osv, men man vill ju å andra sidan lära sig något oxå!

Jag skiter i träningen på friskis idag, jag ska springa när jag kommer hem istl, men jag ska gå och sola när vi slutar och sen ska jag ta bussen hem.! det blir någ skönt att ta en sväng i vårvädret. Måste oxå köpa en ny vårjacka snart, börjar bli lite svettigt i den andra. aha!


halvdag!

Godmorgon, är ni pigga? det är inte jag, jag är hur jälva trött som helst och jag vill inget hellre än tillbaka till mig säng och stanna där i några dagar!.
igår förrseten så klippte jag mig ju, det blev rätt så bra faktiskt tycker jag, jag köpte även en produkt som de använder som ska vara bra för håret och som ska ge det glans typ! brabra
idag går jag bara till halv 12, sen ska jag joina madde och lollo och gå ner till friskis och träna, sen ska jag sola och förhoppningsvis hinna plugga lite, annars så får jag ta med mig läxorna hem....
ikväll blir det konsert i malmköping på daisy ska sjunga solo :)

Hoppas nu får en trevlig dag i vårsolen!

<3

hejsan svejsan :) Har inte skrivit på ja vet inte hur länge!! Men nu sitter jag hos elvira för våran data funkar inte o kommer inte göra på typ 2-3 veckor :/ Så JAG kommer inte kunna skriva här  alla fall.. men helene har ju tillgåmg till datorer i skolan.. men det har inte jag.. alla är typ alltid upptagna :/ Men nu ska vi kila till Fonus jag o elvira med konfirmationen :) Har ingen aning om vad vi ska göra där :P Prällen tycker vell kanske att vi ska va berädda på att dö ;) hhahah :P xD
Aja, puss på er! // Daisy<333

vill ha vår och pengar!


VILL HA!!

// helene

DIN SKO- en besvikelse

förut när jag var inne på din sko så tyckte jag att de verkar ha sänkt sina standards lite. Det verkade som om de gör på konceptet " tygsko" i vår. Hur mycket som helst och de få snygga klackskor som fanns var alldeles för små även om jag tog en storlek större. Nej jag blev faktiskt  lite besviken när jag såg det.! Jag vill ju att det ska finnas massa snygga söta klackskor ju!// helene

DS_242541_A.tifDS_242265_A.tifDS_245878_A.tif
nej jag är ganska så besviken...


stressigt, japp!

har precis ätit lunch, inte gott tyvärr.. det känns som om skolmaten bara blir sämre och sämre ju längre de lagar mat. Idag tex så fick vi pasta med kycklingsås, såsen var tomatig och smaklös likaså kycklingen.... Nej jag skulle fan kunna laga mat bättre själv om jag fick chansen..

Men nu ska jag inte babbla mer om skolmaten utan tänkte bara låta er veta att jag känner mig ganska så stressad just nu och eftersom jag inte har nån planering att skriva ner allt i så är det ganska vimsigt i min skalle. Gäller att hålla koll på allt själlv. idag så måste jag skriva på min kemirapport, kolla igenom vad som ska göras på idrotten och sen hmm... måste kolla upp det..

Jag ska även gå till frissan idag och snygga till håret lite tänkte jag :) skönt som fan att klippa bort allt slitet.
Hur ofta klipper ni er för att hålla håret snyggt och frächt?// helene


sista lektionen

hej, nu sitter jag och väntar på att italienskan ska börja om 5 minuter, sista lektionen för idag och jag håller på att hungra ihjäl! känner mig helt skakis typ. Efter italienskan så ska jag gå och sola på stan och sen ska jag gå hem till kim!
tycker att det suger ganska så hårt att vi går längre dagar än förut nu bara för att en del vill ha mindre på tisdagar.
Måste hjälpa kim att få ordning på hans rum sen , haha det ser ut som kriget just nu med alla sakerna och så..!

hörs sen eller imorgon.. iskolan pusspuss

/ helene

hhaa blondinbella sågad!

kolla in när blondinbela blir totalt sågad av kartin schulman!
// helene

dagens låt!



älskar janets första låt!

i could run a 1000 miles to be whit you



den här låten skulle bla gått vidare istl för malena! texten är så himla fin!

morgon måndag!

Hej, och godmorgon! sov underbart i den nya sängen haha vi tyckte att det var lite roligt att man kunde ligga hur som helst i den efetrsom den var så stor! hhah :) lov it.

Jag tog en promenad till skolan idag eftersom jag har sovmorgon till 10 då jag ska ha engelska.... skit trist för det går alltid så jävla segt! idag är det en jävligt lång dag, till 4 och sen ska jag gå och sola!

visst är det härligt vårväder!

texten blev cp, usäkta mig// helene :)


hello svenska folket!

Hej, ja verkligen länge sen, vet ni vad som hänt? jo det är så här att när vi flyttade, så kopplades inte bredbandet med automatiskt. så vi var tvugna att beställa efter det så att det kommer upp till nya huset. så det kommer ta typ 2 veckor. så jag kommer få blogga i skolan...

Men just nu är jag hos kim, vi har nyss vart på ikea i sthlm och köpt en sak som fattades tills kims nya säng som han fick igår! :) 160 säng, wiiee haha äntligen slipper vi den trånga sängen som han hade förut!..¨

Och föressten, vad tyckte ni om melodofestivalen igår? jag blev så jälva förbannad när jag såg vem som vad och ännu argare när jag såg vem som blev 2:an! caroline of ugglas, hur kan man tycka att snälla snälla låten var bra?? nej nu är jag besviken oå svenska folket!!

hörs imorgon i skolan pusss

// helene

yes! halvdag!

Hej och godmorgon på er alla!, inte så många som sitter vid datan just nu kan jag tänka mig, jag sitter i skolan och väntar på att biologin ska börja. Sen har jag engelska och sen ska jag hem, för jag går bara till halv 12! Verkligen skönt. Imorse hade jag verkligen svårt att gå upp, visste inte hur jag skulle ta mig till. Men jag lyckades och nu sitter jag ju här!

Imorgon är jag ledig! denna vecka är SKÖN. vad ska ni göra i helgen då? det är ju helg igen om två dagar! :):)

// helene

Håltimme

hej igen bloggen, wiho andra inlägget för idag, har precis haft lunch nu och nu har jag hål tills 20 över 1 då jag ska ha italiano, Nu blir det att plugga svenska!

Hare puss

tiden räcker inte till

Hej, och välkommen tillbaka får jag vell säga till mig själv då! Det var kanske länge sen sist och jag har faktiskt en jävligt bra ursäkt. Nämligen att vi har nu flyttat och har hållt på med det hela helgen, så jag har inte haft nån tid i världen att uppdataera bloggen, plus att jag avr tvungen att plocka ner datan i lördags för att packa ner den. jag får vell hoppas att de har satt upp den tills jag kommer hem idag men även då blir tiden knapp att hinna blogga. på fredag ska nycklarna till huset överlämnas så vi måste vaar helt klara tills dess. Så jag måste hjälpa rosi att städa som fan nu!!
För övrigt så har jag bara lite arbeten som ska in denna vecka och läxa i eng tills imorgon, men nej jag är inte stressad.

Btw, huset är så jävla fint, det känns verkligen åp riktigt nu och jag har tom. hunnit prövat bubbelbadkaret. Det är blåa spotligghts i oxå ahah! niceprise.
Nu har jag kemi, tog en liten pause eftersom jag jobbat så bra..... sen efter lunchen så har jag HÅL, ska försöka skriva klart svenskan eller åtminstone det mesta, jag skriver ett argumenterande tal om dödsstraff..

Vad tycker ni om det? är ni för/emot, varför??, hörs sen puss / helene


Äntligen helg för fan!

Hej! nu är det lördag och kan ni fatta helg! Alltid lika skönt att slippa skolan!. Just nu sitter jag hemma hos kim, jag ska ta en buss hem som går typ kl12 och när jag kommer hem så har jag ett nytt hem. Det blir inte det gamla huset utan nu ska jag gå till det nya huset! Fan vad kul det ska bli att äntligen BO i det huset, igår så sov de andra deras första natt där och ikväll är det min tur, Hahah det låter kanske lite mobbat , men det är ganska spännande trots allt!

Igår så hade vi det mysigt hela kvällenm käkade grönsaker med dipp, chips osv. Till det blev det en rolig film som hette Stepbrothers! Nån som sett den? ahha Ganska så klockren, men det är inte för barn under 15 för de använde ganska grova ord för en 12 åring typ. ah

Jag tror att jag ska ta mig en promenad idag tar med mig hunden och troligtvis kameran! Hörs sen ( om datan är inkopplad i det nya huset när jag kommer hem :D )


konsert!

Hade 3 konserter idag :) AAAAS kul! :) Men nu har jag ont i huvet.. för det var rätt så högt ljud faktiskt! "/
Vi flyttar idag :) SÅÅ jäkla kul! men kommer ju ändå sakna dehär huset :( Ska hjälpa pappa köra upp saker till de nya huset nu, så hinner inte skriva mer :)
Puss / Daisy <3

Mord i nyköping!

Jag tänkte bara skriva en liten kortis om den " stora" händelsen som hände i nyköping nu i veckan. Det var nämligen så att en kvinna blev mördad av hennes man. Hon var tydligen utländsk och fembarnsmamma! Hur stört kan det bli? Tänk att döda sin egen fru och lämna sina fem barn 6-17 år i sticket! Fan vad sur man kan bli ibland och jag tycker att det är avskyvärt att nån kan göra så mot sin älskade om det nu var hans älskade, tydligen inte eftersom han mördade henne!

Yo homies!

Hej!, idag blev det en lång sovmorgon! ända tills halv 11! haah skönt som fan, hade bara biologiprov på eftermiddagen, eller det som jag nyss hade. Jag kan bara säga att det gick rent åt helvete! Och det är tack vare att jag inte hunnit plugga något eftersom vi har haft fult upp med flytten, och det känns ganska så bajs nu i efterhand! Jag önskar att jag vore ett jävla naturbarn och att jag aldrig behövde plugga för att få MVG på proven! Är så trött på skolan och speciellt efter att ett viktigt prov gick rent åt helvete!

Vad gör ni om ni känner att ett prov har gått rent åt helvete??



För övrigt så sov jag hos kim igår kväll och ska även dit nu när jag skrivit klart det här inlägget. Får se vad vi hittar på. Imorgon sk a jag iallafall hem och då blir det att sova i det nya huset för första gången! aha spännande!

Tjollahopp :)

Sitting hos elviras places ;) Slutade typ 2 idag, o vi var som kändisar hahah :P Dom ville ha autografer o kramar o allting :P haha, o i slutet så drog vissa i klassen upp publiken (barnen) på scen o dansa loss ;)
Imorn är det för söder o våran skola ;) Kom dit o kolla vettja ;) kl 12, the doooor is oooopen too the auuuulan ;D
Men nu ska vi hitta på något roligt tills min buss går :) Puss på er! <3

// Daisy

 Elvira is my löööööv (a) <3

Utan dig ingen mig <3

huvudverk!

Nu har jag äntligen skrivit klart fysiklaborationen! en sak mindre att göra, nu ska jag sätta mig i ett grupprum eller nått och plugga biologi.! Jag vet inte om det är stress eller överansträngning men jag  har haft ont i huvudet i typ 3 dagar nu. Det brukar jag inte ha pch jag vet inte vad det beror på. Kanske är det för att min tandställning fortfarande spänner efter måndagens justering!??

Jag längtar till lunchem för jag håller på att dö! hörs sen puss

Dan före helgen mina kära!

Hej! och godmorgon kanske man ska säga till er som fkatiskt är vakna. Hur dax börjar ni i skolan egentligen? Jag börjar vid halv nio, istort sätt varje dag förutom när jag har sovmorgon till 10, mån och fre.
Idag så står fysik först på shemat, sen hål, och sen mat och musik. Idag så måste jag plugga biologi som en galning för att hinna med att packa när jag kommer hem , för jag ska ju trots allt till kim ikväll och vara hos honom efter skolan imorgon så jag måste bla få mitt rum clean idag liksom!!!

Lycka till i skolan så hörs vi sen puss!

Dagens fråga

Min fråga till er är, vad gör ni för att hålla humöret uppe när allt känns svårt och får livet att leva vidare med en klackspark??

Klyftpotatis med kött!

Hej nu har jag precis ätit middag!, det blev klyftpotatis och kött, med vitlökssmör och sås. Riktigt gott!

Vad är eran favvomat?

Jag har iallafall nästan packat ner allt i mitt rum nu, skönt så nu behöver jag inte tänka så mycket på vad jag ska / inte spara utan nu kan jag bara tänka på att få upp sakerna till huset!. Nej nu ska jag försöka lära mig nått om cellandningen till provet på fredag, önska mig lycka till! :)

hejsvejs!

Hej på er alla glada! Vad händer? Kom just hem och tydligen har kenny och therese kommit hem , nu idag! Jag har inte träffat dem de är inte här just nu! Men fan vad kul det ska bli att äntligen få se dem efter 5 månader! :)

Idag så var jag och tränade, gick bra. Sen tog jag en vända på stan och köpte en tröja till fanny som jag såg på rea! jätte fin, och sen köpte jag en foundation till mig själv!.. Vad har ni gjort idag då?:)

ÄNTLIGEN!!!

Kenny o Therese har kommit hem! Dom skulle ha kommit hem den 16:onde men ville överaska :)
Så när ja kom hem så möttes jag av en neger ;) haha, :P Skulle bara sett magen, typ bajsbrun! haha, elr inte :P Men jäkligt brun ialla fall! Idag hade vi "premiär" på turnén, det gick sådär.. men de va ju första gången, så! Slutade vid halv elva idag :) sköönt! Så ja hängde med bäästis hem till henne.. o sen gick vi upp på stan o käka pizza o sen kom de in några där från min förra klass, så de var trevlans trevligt. sen följde hon mig till bussen :)
Imorn ska vi uppträda för 2 skolor.. malmköping o sparreholm :) kulkul!
Jag har lovat mamma att hämta min syster på fritids.. så ska typ gå om en halvtimme :) Sitter nog här vid datan tills dess :) Jag längtar tills imorn! :D

Dagens fråga :

Hur gör ni för att "impa" på en kille? alla gör ju olika ;)

/ Daisy

nära på att trilla på arslet

Godmorgon allesammans, Jag kom på att jag har engelska förhör idag och det hade jag totalt glömt bort!, shit, jag måste läsa igenom texten nu. och försöka få glosorna att sitta.

Imorse när jag skulle gå till bussen så tänkte jag: jag får inte ramla jag får inte ramla, för det var liksom snorhalt även idag. Och just då så ramlar jag eller halkar, Men jag lyckas ta emot med handen och slipper få leriga byxor! Det är det här som jag hatar med vintern!! GE MIG VÅÅÅÅR!

Helene får sköta snacket ett tag!

Det är nog mest Helene som kommer blogga på ett tag nu.. jag har lixom inget att skriva.. men slänger in ett inlägg när jag kommer på ngt :) haha :P Hade genrep hela dagen idag, det var kul! men de var så jääkla varmt i rummet.. så snacka om att man vart varm, så ja o elvira kuta till mitt skåp o hämta parfym som vi sprutade :P haha, ( för att lukta lite godare ;) )
Ska ha första konserten imorn :) Mellösa :) Så slutar typ vid 12 kanske :) det är nice! Sen så lovade jag mamma att ta bussen hem o sen gå o hämta Fanny på fritids, aja, har faktiskt inte så mycket mer att säga! juuuuste, hade konfa idag ;) O de va någon jäkla gudstjänst :P O Elvira o Tony satt o garva HELA tiden :p xD Snacka om att ja fick värsta damprycken o garva! haha, o de pinsamma var att min mamma satt raden bakom.. men de gick verkligen inte att INTE skratta :P ahahah ^^) Så Elvis o Tony får dagens puss o kram :) <3

God Natt allihopa som ska sleepa nu ;)

// Daisy <3


Vill du ha ett snyggt collage/ header?

Jag erbjuder mig nu att göra header/collage gratis till er som vill, det som ni behöver göra är att skriva en komentar, och skicka bilder till: [email protected] så fixar jag så fort som jag kan och till så många jag orkar! Det är bara kul att göra och jag tänker inte ta nått i betalt som alla andra gör.!!

BRa va?? :)

/ helene

besöksrekord!

Hej, nu sitter jag här igen. Lite bubblig i magen efter en stor kopp te. ahah kanske inte var så bra trots allt! Men vad gör ni då?? Jag ska hjälpa Robban när han kommer hem med att fixa lite saker till huset. Lite saker som måste bäras upp osv...! Jag har även läst lite i biologin, men efter ett tag så gav jag upp och satte mig HÄR weei mycket roligare haha!

Men Jag ville bara säga att vi har besöktrekord idag! Efter drygt en vecka så har vi över 100 besökare! :) Kul, vilka är ni egentligen?? Lämna gärna en kommentar så kikar jag gärna in i din blogg med :)

// Helene

Snart kommer de äntligen hem!

Den här bilden har jag gjort till/ för kenny och therese, det är från deras resor de gjort tsm i livet. Snart kommer de hem från en cirka 5 månaders lång semester! DE kommer hem den 16 och de är vi alla glada för :)


/ från helene

Ibland känns det som om jag valde helt fel!

Hej, nu har jag precis lagat mat som jag sa! Det blev smaskens som vanligt ahha, nu ska jag försöka läsa igenom biologin lite, sen ska jag hjälpa sebbe med engelska glosorna!

Jag och madde hade ett samtal på bussen ( ovanligt? haah nej ) där vi pratade ibland annat om hur jobbigt det känns med skolan just nu. Inte för att läxorna växer på berg just nu, men det är själva tanken på allt som faktiskt måste göras, det är den tanken som får allt att vrida sig inuti mig! Jag bokstavligen hatar skolan. Jag är trött på att gå upp kl 6 varje morgon, göra samma saker varje dag, äta samma mat och bara ha prov efter prov! Jag vill ta studenten och leva livet lite. Eller jag tror fan jag hade vart jävligt mycket lyckligare om jag hade valt typ hotell och resturang eller nått annat som är mer praktiskt, för jag har nog nu efter flera år i skolan kommit på att Teori är inget för mig!.

Är det nån som känner som jag eller älskar ni alla skolan?

/ helene

Vad är det för fel på en del?

Visste ni att nu är tydligen chris brown och rhianna tsm igen? Der stod HÄR, men jag fattar inte hur dum i huvudet hon kan vara att hon tar tillbaka honom för en sån sak.! Vad tycker ni? ÄR HON INTE VÄRD BÄTTRE??



// helene

Börja och prenumerara på oss!

BÖRJA PRENUMERERA PÅ OSS PÅ BLOGVIN! OM DU SÄGER ATT DU LAGT TILL OSS SÅ LÄGGER VI TILL DIG! :) BRA DEAL VA?:)

kissiess.blogg.se :)

/ daisy och helene


Hemma!

Hej! Nu är jag hemma, provet i Italienska gick faktiskt ganska så strålande, men det brukar ju visa en annan sak när man får tillbaka dem, men jag gjorde mitt bästa iallafall!

Jag ska se om jag kan få in något av det som jag behöver lära mig i biologin tills på fredad, ska även laga mat snart
Köttfärsås och spaghetti! Vilken är eran favoritmat??


/ helene

Tagga!

Hej! NU sitter jag och väntar på att Italienskan kan börja så att jag kan skriva det där jävla provet och åka hem sen!, Sanna vad här nyss, hon praktiserar tydligen på kappahl så hon hängde med mig upp till skolan på lunchen.

Idag blir det att börja flytta upp saker till huset. Garderberna ska bort ( helst , så jag får vell lägga mina kläder i en kartong eller nått så länge ), Sen skulle vi bära upp nån byrå osv.. Det känns som att det äntligen börjar hända saker nu! På lördag är det tänk Att vi ska sova första natten i det nya huse! weeii.! Spännande.

Nej nu ska jag färbereda mig lite för provet, se till att jag har allt med mig och så! Hörs ikväll

det blir aldrig som man tänkt sig!

Hej, sitter hemma hos kim nu. Vi har nyss gått en långpromenad med hunden i detta jävla snöväder! vad är det för nått egentligen? Jag blir så jävla trött på det här knäppa vädret, ena stunden är det strålande sol och man börjar äntligen hoppas på vårväder, men nej då kommer det ytteligare en mur av snö! Fan vad jag hatar sverige! ska nog flytta och jobba i USA eller nått!

Det blev heller inget badhus eftersom de stänger 6 idag! det hade ju vi ingen jävla aning om, så där sket sig ju det roliga för idag då:( Men kim sa att vi kunde bada bubbelpool hemma istl så det kan ju bli mys det med :)

Hopaps ni får en toppen kväll puss och kram!

/ helene

Hejsan på er sötnosar!

haft en bra dag? Det har jag, fast hade lite magont den sista timmen "/ Jag är såå trött o slut i kroppen.. men vet inte varför :s. aja, de går nog över snart :) Ska bara ta det lugnt idag! ska ju öva till turnén hela dagen imorn, så himla skönt! Gå runt i mjukisar o bara slappa ;) as nice! sitter här o äter mellis :) Te o 2 ostmackor :) ska nog kolla på en beckfilm sen, fast INTE själv, då bajsar jag vell på mig :P xD haha, aja, ha de super!

Puss / Daisy

Badhuset here wo come!

Hej på er alla, haft en bra dag i skolan då?, Min dag har varit ganska så tom, asså det är kännts ganska så trisst om jag får säga det själv.. Dagen har varit seg och tråkig.  Imorgon har jag Italienska prov som jag måste plugga på, har pluggat lite idag så det får bli mer sen och på hålet innan provet imorgon.
jag och kim ska gå och bada i badhuset idag. Ska bli kul faktiskt, men jag är så jävla blek så folk kommer tro att jag inte sett solen sen i sommras typ hah!!

Nu ska jag iallafall gå ner på stan och kolla om jag hittar nån fin Bh, sen ska jag åka hem till kim! ;) ha det bäst puss puss

det viktigaste i livet är gratis.

Hej och godmorgon. Hade sovmorgon idag vilket verkligen var skönt och behövligt! gick upp vid 20 i nio och sen tog jag bussen 20 över. Engelska på morgonen, men Magnus var inte här som vanligt. han är typ alltid borta pga sjukt barn. Ibland kan man fan undra hur många ungar han egentligen har.!!

Igår så kom jag till kim runt halv 9, och på vägen ( jag åkte med robban eftersom han ändå skulle jobba ) så pratade vi om allt möjligt ibland annat Om killen han jobbar hos. Han är personlig assistent åt en kille som har MS. Tänk vad hemskt det kan vara att för tio år sen så var han en helt vanlig man, hade fru, 3 barn och en fin villa. JObbade som försäljare och levde livet helt enkelt. Och sen så drabbas han av det här. Allt vänder och han förlorar sin fru, sitt hus, jobb och barnen slutar att besöka honom, endast då och då. Fan vad hemsk. Han hade ju ingen aning om att han skulle drabbas av detta och att han skulle bli så dålig som han faktiskt är. Han kan knappt klia sig på näsan längre. Tänk vad mycker han missat och förlorat i livet på grund av en jävla pissig sjukdom!!!!!

Därför så tycker jag att vi männiksor bör börja uppskatta det som är viktigast i livet och det som faktiskt är helt gratis och det är att få vara frisk! Bara den friheten att kunna gå, springa, gå i skola och äta själv med kniv och gaffel!

Det kanske ställer en liten tanke i en del av dom som bara tar allt för givet och tror att allt handlar om pengar och att man blir lyckligare bara för att man har den senaste mobilen eller en snygg cucci väska!?.. Nej det handlar inte om det..

Vad tycker du är vikitgast i livet?

/ helene

Done!

Har fixat klart med det som vi skulle göra idag! det är nice! Ska käka snart, sen plugga lite matte i think..
Sen duscha o fixa iordning tills imorn :) Sen lägga mig tidigt, är rätt så trött! Har inget mer o säga.

" Saker fixar sig alltid, bara man tror på det! "

/Daisy


Blir det bättre eller sämre?

Känner mig på sånt här lite "ledset" humör. vill inte säga varför, men det har med olika känslor o göra, men jag hoppas det blir bättre, det finaste är att vännerna finns där o stöttar! Vänner är det finaste som finns! Tänk på att ta hand om varandra! Ist för att bli sur för en liten skitsak som hänt mellan er så kan ni vell ge varandra en kram o glömma bort det o gå vidare? Man lever ju bara en gång! Det är bättre att säga "jag älskar dig" för många gånger än ingen gång alls till sina vänner! Dom behöver höra lika mycket som du att dom är älskade för dom dom är! Think about it! <3



/ Daisy

Söndag!

Hej allesammans!, sitter här och fryser ihjäl. Vet inte vad det beror på, kanske har nån glömt elda eller så är det för att det börjar bli kanske så tomt i huset. Det ekar nästan när jag skriver på tangentbordet... Hmm lite läksigt faktiskt att tänka på att det här blir förmodligen sista veckan eller 2 sista veckorna vi får vara här sen måste vi vara ute ur huset. Tänk att aldrig mer sova i sitt rum som man gjort i så många år...!

Idag så ska jag mest ägna dagen åt att plugga, vika lite tvätt ( eller en jävla hög rent ut sagt ) och sen ska jag se om de behöver hjälp med atf flytta upp saker till det nya huset!

Vi hörs sen puss och kra

// helene

Söndag!

Hejsan svejsan! Vaknade för typ en halvtimme sen kanske, åt frukost, o idag ska vi börja flytta över grejer till de nya huset, det blir vell.. "skoj?" haha, men ändå.. man skulle ju hellre vilja åka till stan o shoppa ;) för det är något jag verkligen behöver! Ett par skor o en jacka måste ja köpa! :) Ska flörta med mamma om vi kanske kan åka in i morn efter jag har slutat.
Den här veckan bli chill! Imorn vanliga lektioner fram till 12 då vi sen ska börja öva till turnén till kl 14.40. sen på tidag har vi repition kl 8-15.20 o sen på onsdag börjar vi åka ut till dom olika skolorna. Jag tror vi skulle till, söderskolan,sparreholm,malmköping och så var det något ställe till.. men inte till Bettna:( som dom andra klasserna alltid har gjort! jäkla lärare! Men jag ser fram emot det iaf... juste! sen ska vi uppträda för våran egna skola också! ;) det ska bli sköööj :) Men nu ska ja kila o fixa i ordning mig :)
Ha en suuuuper bra dag allihopa! :)



Guuud vad jag längtar till sommaren!



/ Daisy

RSS 2.0